Serc

Drachten

Scholen en Kinderopvang in Drachten

Drachten heeft op het gebied van onderwijs veel te bieden. Voor de meeste mensen begint het al bij de kinderopvang waarna de basisschool in beeld komt en daarna het middelbaar onderwijs. Om het makkelijk te maken hebben we alle scholen in Drachten (inclusief de kinderopvang) voor u in kaart gebracht zodat u snel bent waar u wilt zijn.

 

Winkels in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Heeft een plaats heel veel winkels bedenk dan goed hoe je ze wilt tonen. Vanaf dit blokje gaan mensen naar een volgende pagina en het is aan te raden om daar een duidelijk menu te bieden waarin je alle winkels onder kunt brengen onder rubrieken zoals ''Kleding'' ''Speelgoed'' etc
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

Wonen in Drachten

In Drachten wonen veel mensen. Om precies te zijn 44.919 inwoners (telling 1 juni 2012) wonen in dit mooie dorp. En waar zoveel mensen wonen, willen wonen of binnen Drachten op zoek zijn naar een andere woning is het uiteraard nuttig om alles wat met wonen te maken heeft in een oogopslag te kunnen overzien.

 

 

 

Horeca in Drachten

Drachten is nog steeds de Diamant van het Noorden met veel horeca-gelegenheden. Omdat we u veel zoeken willen besparen hebben we de gehele horeca ondergebracht in diverse groepen die waar nodig weer zijn onderverdeeld in sub-groepen zodat u snel de uitgaansgelegenheid, het hotel, het restaurant of wat u anders ook zoekt kunt vinden.

Naar het Horecaoverzicht van Drachten

Belangrijke Telefoonnummer (plaats)

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Hier kun je denken aan een inleiding die gaat naar een pagina waar alle gegevens van politie/gemeente/artsen en andere hulpdiensten op staan vermeld. In grotere plaatsen kan uiteraard een extra menustructuur die artsen en andere veel voorkomende hulpdiensten een eigen pagina geeft. In kleiere plaatsen kan meestal worden volstaan met 1 pagina waar men vanuit dit blokje naartoe linkt.
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

Sport in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Hier maak je een inleidende tekst waarna mensen met de link doorschieten naar een overzichtspagina. Het overzicht is in kleinere gemeenten simpel want daar is meestal maar 1 VV en 1 tennisclub. In grotere plaatsen waar 4 of meer VV's zijn is het aan te raden om het menu zo te maken dat men vanaf HIER komt op een ruw overzicht (alle VV's  alle Tennisver. etc en die weer laten volgen door een 2e menu waar de VV's etc worden uitgesplitst.
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK

Kerken in Drachten

Drachten telt vele kerken, zodat u ook op zondag tot rust kunt komen.

Naar het kerkenoverzicht van Drachten

 

 

Werkgelegenheid in

maak hier een korte inleidende tekst zodat de bezoeker weet waar het over gaat en gebruik hiervoor maximaal 60 tot 80 woorden zodat het beknopt blijft. Voor vacatures heb je heel veel mogelijkheden zonder dat je later dingen moet aanpassen. Als je een vacature gedeelte wilt maken vraag dan even bij de helpdesk om de meest actuele tips
Onderdaan deze intro komt een link die verwijst naar de overzichtpagina van dit onderwerp.

LINK